Lira Ghioceilor martie 2011

 

Lira Ghioceilor 18 - 2- Martie 2011,

Organizata de Clubul A.T.S.E. HAI HUI,

Locatia Baile Sacelu, Jud. Gorj situate la altitudinea de 340 m in zona Subcarpatilor Meridionali la 32 km de Targu Jiu si 18 km de Targu Carbunesti.

 

Plecarea din Bucuresti se face in jurul orei 20:00,Matiz gri (nu verde) TLY (Mihai, Sandra, Andreea si Alina), pe traseul Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea - se intra pe DN67 iar dupa localitatea Bengesti se face dreapta spre Sacelu, dupa o oprire de apr 45 min pe Dealul Negru, la Dedulesti evident, am ajuns in jurul orei 01:00 in tabara de la Baile Sacelu.

 

Desi nu ne mai asteptam ca la ora aceea sa mai vizualizam prezentarea vreunui diason, am ramas uimiti sa aflam ca nu se prezentase decat un diason la ajungerea noastra in tabara. Noaptea  de vineri spre sambata se anunta plictisitoare cand am descoperit ca pentru proba de afisabile, ne lipsesc caricaturile :d. In consecinta pe la 04:00, impreuna cu Ioana, Ramona, Sandra si Denisa am pus pe hartie ideea geniala a lui Piratu, pe principiul supereroului Soie: decat  0 puncte pentru neprezentare mai bine 1 punct pentru niste caricaturi instantanee si nu foarte bn desenate :D:D:D:D.

 

Ziua de sambata ne a gasit cu ochisorii deschisi abea pe la 10:00, si impreuna cu Iulia, Elena, Ramona si Denisa am pregatit panoul cu afisabilele (afis ecologic, caricatura, poze si grafica) dupa care am luat un mic dejun "intarziat". La 14:00, dupa ce Mihai a jurizat afisabilele ca un adevarat profesionist, ne am pornit cu 3 masini (VMP, SOE si TLY) a cate 4,3 respectiv 4 oameni sa vizitam Manastirea Tismana situata in orasul Tismana, Judetul Gorj, aflata la 36 km de Targu Jiu unde ne am intalnit si cu monomistii Vali si Cristina. Dupa ce am vizitat Manastirea si imprejurimile am mers sa admiram frumusetile Cheilor Sohodolului, situate in apropierea comunei Runcu, la 20 km de Tg. Jiu, acestea s au format prin traversarea barei de calcar de la poalele Valcanului de catre apa Sohodolului si se intind pe 7 km.

 

Ne am intors in tabara in jurul orei 19:00, am luat cina si ne am pregatit pentru cultural, dupa ce am aflat ca am obtinut :

LOCUL I la afis ecologic

LOCUL III la caricatura (ce mai echipa de criza am avut:P:P)

 

Proba de cultural a inceput mai tarziu decat trebuia iar ATGR  a fost ultimul club din cele 6 participante la aceasta proba, am obtinut LOCUL II "datorita" contesatiilor mai mult sau mai putin fondate ale clubului Verde (sau mai bn spus ale unei binevoitoare fete din acest club).

Duminica, dupa ce am avut parte de o "inviorare" pe cinste cu Grizly si fetele vesele (dans, "Zumba" si hohote de ras monomiste) a avut loc premierea, unde am aflat ca in clasamentul general am obtinut locul IV.

 

La 13:30 am plecat spre Bucuresti cu o oprire la Manastirea dintr un Lemn, aflata in comuna Francesti, Jud. Valcea la 25 km de Mun. Ramnicu Valcea si 5 km de Mun. Babeni, Valcea.

Am ajuns inapoi in "Bucurestiul nostru drag" la 19:00.

 

Va pup si la rezultate cat mai bune la Lirele si Trofele ce vor urma

Hai Daram Daram Daram!!!

Scris de Alina Tudor

 

 

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

Contul tau

Autentificare membru:

Evenimente

Niciun eveniment viitor!

Newsletter

Introdu numele, adresa ta de e-mail si selecteaza una sau mai multe grupe pentru a fi tinut la curent cu ultimele noutati!
captcha 

Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 Asociata Turistica Ghizii Romaniei