Lira Bucurestilor aprilie 2011

Lira Bucurestilor - etapa a III a din cadrul F.R.T.E. organizata de Asociatia Clubul Turistic Ecologic Mont–Delt–Mar,a avut loc la Tehnic Club din Bucuresti,  Calea Serban Voda, nr. 213, Bucuresti. Aceasta lira a fost organizata impreuna cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti,iîn perioada 01 – 03 aprilie 2011,tematica generala a acestui eveniment, a fost anii interbelici ai Bucurestiului in costumatia de atunci.

Romexpo a organizat in perioada 31 martie – 03 aprilie 2011, in Pavilionului A din cadrul Centrului Expozitional Romexpo, cea de-a 25-a editie a Targului de Turism al Romaniei – TTR.

In premiera pentru Targul de Turism al Romaniei, publicul s-a bucurat de un Parc de Aventura organizat impreuna cu Asociatia Turistica Ghizii Romaniei - o aventura in inima Bucurestiului cu tiroliana, Omul Paianjen, podul indian si un panou de alpinism.

 

Si daca ati considerat ca ATGR (Monom) nu a mai avut nici o activitate de la Lira Ghioceilor, v-ati inselat, asa cum reiese de mai sus am participat in paralel la Lira Bucurestilor si la Targul de Turism al Romaniei, Cum am reusit? am fost o "gasca de nebuni", care uniti, putem realiza lucruri intradevar frumoase (asa cum ar spune Iuliana). Ziua de 30 martie a inceput cu aranjarea standului ATGR si desigur cu vizualizarea locului in care va fi amenajat mini Park Adventure-ul pentru Camera de Comert a Romaniei, si a continuat desigur cu informarea, la stand, de catre Denisa, Diana si Mihai, a vizitatorilor intresati de Asociatia Turistica Ghizii Romaniei. Pe data de 31 martie, pentru ca se asteptau si mai multi vizitatori, considerandu-se ca fiind deja zi de weekend, echipa de informare de la stand s-a marit cu doi membrii Ramona si Diana (mica). Mai spre seara baietii nostrii dragi (Mihai, Natu, GMK, Vampy, Narcis, Cosmin, Narco, Mariu si Fane) au montat cele necesare Park Adventure ului care in weekend va distra vizitatorii si tot in seara de 31 o mica echipa ( Ana, Diana - mica, Diana si Alina) a mers la Tehnic Club unde urma ca fiecare club sa-si prezinte diasonul.

 

Weekendul se prevedea a fi destul de aglomerat si asa a si fost, sambata de dimineata am expus afisabilele pentru Lira Bucurestilor dupa care am mers la Romexpo unde ne-am impartit pe echipe, echipa pentru informarea la stand si echipa (mai mare asa) pentru Park Adventure. Ziua a decurs asa cum ne asteptam, adica fara probleme, multi dintre vizitatori (copilasi sau adulti) s au bucurat de joculetele amenajate de noi. Cum s a lasat seara am mers fiecare la casele noastre, nu ianinte de a manca din tortul cumparat pentru Vampy (ca doar o data in an sarbatoresti un vampir), pentru a ne pregatii pentru proba de Cultural de la Tehnic Club. Am intrat in aceasta proba la ora 3:00, si desi energia noastra era pe terminate ne am distrat de minune (Monomul se distreaza in orice conditii - sau asa ne place sa credem). Cum Maratonul Folk promis de catre organizatorii lirei nu a mai avut loc, ne am strecurat frumos printre masinile si poluarea Bucurestiului nostru drag pentru a ajunge fiecare acasa la: SOMN de voie.

 

Noaptea nu a tinut cu noi, a fost cam scurta, ne a facut sa ne  indreptam cu pasi repezi spre ultima zi din weekend in care toti membrii ATGR implicati in actiunea de la Romexpo (cum am numit o noi ulterior) au fost prezenti si pregatiri sa ajute.

 

Un "sol de pace" pe numele lui Alex ne a informat si despre rezultatele obtinute la lira, astfel :

Locul 8 Foto

Locul 7 Grafica

Locul 4 Caricatura

Locul 8 Afis ecologic

Locul 8 Slide-show

Locul 5 Afisabile

Locul 8 General: Locul 8

 

Rezultatele nu sunt deloc multumitoare, insa suntem cu inima impacata ca tot ce am facut la aceasta lira (si de asemenea la cele ce au trecut) a fost din munca noastra, asa ca: Bineeeee ATGR.

 

Cam in felul acesta a decurs un weekend din viata clubului nostru drag, multumim celor care ne au ajutat.

Scris de Alina Tudor