PRIBEGI PRIN VALCAN

 

 

Pribegi prin Valcan

 

S-a anuntat un nou concurs, s-a anuntat o singura masina, si cativa oameni (ceva mai mult de o masina ) doritori de senzatii FRTE-istice. Cum ce senzatii: de alea ca te culci prea tarziu si ca te trezesti prea devreme ca sa pleci in traseu, ca esti nedreptatit, ca vrei sa faci contestatii dar ca stii ca nu se va rezolva nimic...ceva de genu.

Pornind patimasi din Bucurestiul zilelor noastre, undeva pe la ora 13.00...nu aveam sa banuim ca vom ajunge in creierii Valcanului abia pe la ora 23.00.

Drumul a fost frumos, vesnica oprire la Dedulesti, cu cei mai buni carnaciori, cumparaturi de bandane....oprire in Horezu...clatit ochi prin targul din Tg Jiu, intalnit cealalta masina (cu mica ei bucla cu tot de prin Dragasani)...schimbat oameni in masini - cica analizat sceneta in masina cu nr de VMP....discutii aprinse in masina cu marca de Honda sau Hyundai.

Ajunsi la concurs, nu e timp de socializat inca...o secundita pe la foc, si apoi somn de voie...asta normal din momentul in care fetita speciala de printre noi s-a gandit sa ne lasa sa atipim.

Dar stai ca asta nu e tot, vin participantii la trofeu...tarziu in zorii zilei...si se tipa, ca noi cei cu somnul mai linistit sa auzim tot.

Dupa o odihna ca la carte, dis de dimineata, ne pregatim 6 mandri crai (de ce 6? pai, de ce nu?) sa cucerim crestele Muntelui Oslea, cel mai inalt vf din Masivul Valcan.

Inarmati cu multa voie buna.. o luam la pas, trecem de alpinism, privim spre inaltimi...facem pozna de grup...si sari din piatra in piatra...si dai si urca.

Pe drum cum se putea mai bine decat sa socializam, noi cu oamenii, oamenii cu noi...si uite asa, din discutie in discutie, si din post in post ajunsaram sa atingem cei 1946 de metri cat are Oslea. Peisajul ar fi fost superb, daca nu am fi fost goniti de mirifica ceata ce ne-a cam pasit urmele tot drumul, dar asta nu ne-a demotivat sa nu ne doara genunchii, sa nu mergem cu spatele pe munte...sa nu alergam, zambim...si de ce nu...sa nu socializam!


Seara celebrul cultural, deja mult prea celebru pt a putea fi castigat si de altii! Cantelece de chitara, flacara lemnelor umede si verzi si votca cu suc de portocale rosii (neaparat) ne-au tinut treji (sau mai putin treji) pana tarziu in noapte!

Dar pe langa asta...normal ca celebra socializare ne-a facut sa ne cunoastem mai bine...si in combinari de n luate cate 2, 3 sau 4...orele au trecut pe nesimtite!

Dis de dimineata...crosul...ca sa citam pe cineva exact in momentul in care a trecut linia de sosire ...”pisam-as pe el..sa fie de 3 ori????”

Festivitatea de premiere, undeva dusa la extrem...si apoi fiecare cu masinuta lui s-a indreptat spre casa, cu mici opriri...si debarcari tarzii in noapte...21 pentu unii...2 pentru altii.

Fu frumos concursul de week asta, fiind situat printre cele care mi-au placut...si prea putin displacut.


Oameni noi, fete noi...aceeasi oameni, alte fete...prieteni/prietene...amici...priviri rautacioase...cantece de suflet....si toate de 3 ori desigur!


Cam astea sunt cuvintele ce ar descrie concursul de weekend-ul trecut, restul e nisipul ce umple paharul, dar care se afla doar in sufletele noastre.... 

 

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

Contul tau

Autentificare membru:

Evenimente

Niciun eveniment viitor!

Newsletter

Introdu numele, adresa ta de e-mail si selecteaza una sau mai multe grupe pentru a fi tinut la curent cu ultimele noutati!
captcha 

Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 Asociata Turistica Ghizii Romaniei