Hai cu noi pe munte!

 

Perioada de desfasurare: de la 03.02.2017 pana la 05.02.2017

Locul de desfasurare (localitatea si locatiile) :

  • Bucuresti

  • Hotel Draga Maria - situata la 160 km de Bucuresti

  • Predeal, Cioplea (1152 m) [D1] - Cabana Susai (1380 m).

Pornind de la expresia bine cunoscuta a fondatorului celebrei companii, Luciano Benetton, respectiv ”Care e primul lucru pe care trebuie sa il faca un tanar ce-si doreste sa realizeze ceva in viata? Sa isi cumpere o valiza!”, urmarim sa transmitem tinerilor sentimente precum cunoaste, invata, simte, traieste in siguranta!

Vom incepe prin a face o diferentiere mai clara intre „LA munte” si „PE munte”. Astfel expresia vreau sa urc PE munte, trebuie sa vina cu un bagaj de informatii si o constientizare a pericolelor.

Am pornit in acest proiect pentru doua idei : sa crestem nivelul de constientizare in randul tinerilor de a-si alege un traseu montan in functie de aptitudinile grupului si de a obtine o baza de informatii privind siguranta acestora si tehnicile de supravietuire necesare.

Pentru a reusi acest lucru, vom oferi posibilitatea tinerilor sa participe in mod activ la aceste activitati, cultivand astfel educatia montana dar si interesul acestora pentru lumea înconjurătoare si activitatile in aer liber ce se pot desfasura.

Pentru inscrieri trimiteti o scrisoare de intentie care sa cuprinda motivarea personala de a participa la acest proiect la adresa de email Aceasta adresa de email este protejata contra spambots. Trebuie sa activati JavaScript pentru a o vedea..

 

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

Contul tau

Autentificare membru:

Evenimente

Niciun eveniment viitor!

Newsletter

Introdu numele, adresa ta de e-mail si selecteaza una sau mai multe grupe pentru a fi tinut la curent cu ultimele noutati!
captcha 

Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 Asociata Turistica Ghizii Romaniei