Ziua 3 - Ziua dedicată prieteniei şi lucrului în echipă

3Această zi este dedicată echipei.Copii vor participa la o multitudine de activităţi* alături de colegi, pentru a se putea cunoaşte mai bine. În cadrul acestor ateliere denumite “Atelierele Prieteniei” vor afla ce înseamnă prietenia şi cât de importantă este aceasta pentru reuşitele echipei. Urmează o drumeţie pe munte unde se vor familiariza cu cele 4 elemente ale universului: Apa, Pământ, Foc, Aer. Ghizii noştri îi vor învăţa pe copii cât de importante sunt acestea pentru noi, oamenii, şi cum se pot ocroti. Aventurierii vor pleca în căutarea celor 4 elemente ale universului aflând în acelaşi timp multe lucruri interesante despre zona în care se desfăşoară tabăra. Searadupă cină, nu lipsiţi de la seara filmelor.

*Activităţi desfăşurate: drumeţii, plimbări, jocuri, mini-curs despre natură (adăpost, puncte cardinale, meteo), „legile muntelui”, atelier de prim-ajutor, ABC-ul pentru supravieţuire.

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

Contul tau

Autentificare membru:

Evenimente

Niciun eveniment viitor!

Newsletter

Introdu numele, adresa ta de e-mail si selecteaza una sau mai multe grupe pentru a fi tinut la curent cu ultimele noutati!
captcha 

Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 Asociata Turistica Ghizii Romaniei