Varful Papusa si Legendele Vaii Dambovitei

Dragilor, va invităm să dam sarmalele si drobul jos in primul weekend de dupa Paște, În Masivul Iezer-Păpușa. Din varf, privelistea asupra masivelor Făgăras, Piatra Craiului si Bucegi este memorabila :).
Ziua 1: - 7 mai, pornim dis de dimineata spre Cabana Voina, unde vom lasa bagajele, ne vom dezmorti si vom porni la pas domol spre Cabana Cuca si de acolo spre varful Papusa (2394m). Seara ne intoarcem la cabana, cântăm (cine stie sa cante la chitara sau alte instrumente e recomandat sa le aduca, cu cat mai multe cu atat mai bine), si ne odihnim pentru programul de duminica.
Ziua 2: - 8 mai, pornim intr-un mini circuit cultural, unde vom vizita: Manastirea rupestra Namaiesti, Mausoleul Eroilor de la Mateiasi, Manastirea Rupestra Cetatuia ”Negru Vodă” și Curtea Domnească de la Târgoviște. Ajungem în București seara în jurul orei 21:30.
Prețul acestei excursii este 180 lei și include transportul dus-intors (și costurile aferente, cazare șofer/șoferi, etc), cazarea, micul dejun și ghidajul. La 3 turiști noi aduși mergi gratis :).
Traseul montan este mediu ca efort, fără zone periculoase, accesibil majorității turiștilor, insa necesita rezistenta fizica sustinuta pentru 3-4 ore de urcare.. Se recomandă echipament de munte (bocanci de munte, haine din material sintetic(pantaloni, tricouri de schimb, polar), geacă de ploaie, opțional parazăpezi, ochelari de soare, cremă de față).
Modalitatea de transport (mașini sau autocar) cât și locul de întâlnire vor fi stabilite ulterior, în funcție de numărul de turiști!. URMARIȚI ANUNȚURILE! Vă așteptăm :)

 

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

Contul tau

Autentificare membru:

Evenimente

Niciun eveniment viitor!

Newsletter

Introdu numele, adresa ta de e-mail si selecteaza una sau mai multe grupe pentru a fi tinut la curent cu ultimele noutati!
captcha 

Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 Asociata Turistica Ghizii Romaniei