Șapte izvoare și-o Gură de Rai

Greenventure https://www.facebook.com/gvntr by ATGR (Asociatia Turistica Ghizii Romaniei) https://www.facebook.com/ghiziiromaniei/?fref=ts va invita in perioada 18-19 iunie 2016 sa petreceti un weekend de vis in Gura de Rai a Romaniei, un areal plin de obiective unice in Romania si nu numai, care impresioneaza atat prin energia pozitiva oferita cat si prin peisajele spectaculoase . Aceasta este o excursie montana si se adreseaza pasionatilor de drumetii in natura si iubitorilor de natura deopotriva. Dificultatea traseului este medie, accesibila turistilor cu o minima pregatire fizica.

PROGRAMUL EXCURSIEI:
Sambata, 18 iunie: plecare din Bucuresti , P-ta Unirii (lângă Hotel Horoscop, statia autobuzelor de noapte, ) la ora 06:00
Vom merge cu autocarul pana la Cabana Bolboci, vom lasa bagajele care nu ne trebuiesc la autocar, si vom intra pe traseu, pentru a vizita:
-Podul cu Flori (Varful Zanoaga)
- Traseu prin padure virgina
- Monumentul naturii “Surubul spre cer” (paltinul spiralat)
- Lacul Scropoasa
- Zona “7 Izvoare”
- Cheile Zanoagei
- Cheile Tatarului
Dificultate traseu: usor-mediu
Seara ne vom caza la Cabana Padina, unde vom servi cina si ne vom relaxa dupa toata ziua cu foc de tabara si cantece la chitara.

Duminica, 19 mai
- Vom intra catinel pe traseu si vom urca circa 3 ore spre Sfinx si Babe, vom bea un ceiut cald la Cabana Babele si vom povesti multe lucruri interesante
- Vom cobora in Busteni pe traseul Jepii Mici, unde vom avea parte de peisaje spectaculoase; pentru cei care nu doresc (din motive obiective) sa coboare pe acest traseu, vor cobora cu Telecabina.

Tariful excursiei este 190 RON si include:
- Transportul dus-intors cu autocar (si alte costuri implicite ale transportului)
- O noapte de cazare la Cabana Padina + mic dejun
- Ghidajul asigurat pe percursul excursiei
Tariful nu include:
- Alte servicii in afara celor specificate in program (cina, opriri, telecabina, etc)

OBSERVATII!
-Oferta pentru gasti: la 5 prieteni adusi de tine, MERGI GRATIS! (*)
-Excursia se organizeaza cu minimum 25 de participanti

INSCRIEREA se face prin achitarea unui AVANS DE MINIMUM 100 lei, La sediul Asociatiei Turistice Ghizii Romaniei din str. Agricultori nr. 106, sector 2, Bucuresti, program L-V: 10:00 – 18:00, Tel: 031-437.33.39, 0743.583.244, in contul RO60BTRLRONCRT0201166101 (cu specificarea numelui si motivul “inscriere Padina) sau la adresa greenventure@ghiziiromanie>i.ro
- Pentru detalii si inscrieri, 0726 207 787, 0769 077 044 (echipa de ghizi).

(*) – aplicabila in cazul a 5 turisti noi

 

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

Contul tau

Autentificare membru:

Evenimente

Niciun eveniment viitor!

Newsletter

Introdu numele, adresa ta de e-mail si selecteaza una sau mai multe grupe pentru a fi tinut la curent cu ultimele noutati!
captcha 

Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 Asociata Turistica Ghizii Romaniei