URME GLACIARE ÎN BUCEGI - CABANA MĂLĂIEȘTI

 AVENTURILE LUI SKI AZUGA și GREENVENTURE vă invită la URME GLACIARE ÎN BUCEGI – CABANA MĂLĂIEȘTI
.
PARTICIPAREA LA EVENIMENT ATRAGE DUPĂ SINE ACCEPTAREA CONDIȚIILOR DESCRISE MAI JOS ȘI CITIREA IN INTEGRALITATE A INFORMAȚIILOR!

DATA: 8-9 AUGUST 2015
TIP TRASEU: DRUMETIE
DIFICULTATE TRASEU: MEDIE, VARIABILA

SCOP:
-Deconectarea din cotidian și conectarea cu natura
-Distracție și socializare pentru toți
-Dezvoltarea spiritului de echipă
-Însușirea unor cunoștințe legate de drumeția montană
-Însușirea unor cunoștințe legate de mediul înconjurător

INFORMAȚII TRASEU:
Sâmbătă, 8 august
Ne întâlnim în Gara de Nord în fața McDonalds, la orele 05:45. Trenul pleacă din stație la 06:20!(*). Vom ajunge în Bușteni în jurul orei 9:00. O dată ajunși, vom porni pe traseu spre Cabana Mălăiești. Din Bușteni vom lua un mijloc de transport local până la Cabana Gura Diham, pentru economisirea timpului si a efortului (urcarea incepe de la Gura Diham). Ajunși la Cabana Mălăiești, ne vom relaxa, vom manca iar apoi vom vizita și Circul glaciar Țigănești. Searal, la cabana, ne vom distra cu cântece și multă voie bună.

Duminică, 9 august
Ne vom trezi la o oră rezonabilă, vom mânca, vom împacheta bagajele și vom porni pe un traseu ușor, înapoi spre Bușteni. Așa cum v-am obișnuit, traseul de coborâre va fi diferit, veți avea parte de multe surprize . Sosirea estimată în București 22:00. Pe parcursul traseelor veți avea parte de explicații asupra mediului înconjurător și a obiectivelor naturale întâlnite în drumul nostru, cât și noțiuni elementare de drumeție pe munte.
(*) Organizatorii nu își asumă eventualele întârzieri ale participanților sau decalarea orarului C.F.R.!

ECHIPAMENT MINIM NECESAR:
- Bocanci de munte, impermeabili, cu susținere a gleznei!(**) (de trei sezoane)
- Pantaloni de munte (pot fi și pantaloni scurți sau care se pot face scurți, de trening, după cum știe fiecare că se simte bine; de evitat bluejeansii).
- Polar și tricouri de schimb
- Pelerină de ploaie! (pe munte vremea poate fi imprevizibilă )
- Ochelari de soare, șapcă/pălărie, pentru cine nu suportă soarele, creme de protecție solară.
- Rucsac (Recomandăm să nu încărcați prea mult rucsacii, luați la voi doar ceea ce știți că veți folosi - pentru Circul glaciar Țigănești puteți avea la voi un rucsac de mici dimensiuni).
- Lanternă frontală
(**) Bocancii sunt foarte importanți, recomandăm să aveți bocanci de munte. Pentru detalii asupra echipamentului va recomandăm să ne consultați dacă aveți nelămuriri.

INFORMAȚII ORGANIZATORICE:
Pe întreaga desfășurare a turei, sunteți rugați să vă respectați reciproc și să respectați indicațiile ghizilor. Organizatorii nu răspund de eventualele abateri de la încălcarea idicațiilor, indiferent de natura lor (pe munte regulile se pot adapta situației de moment, și toți trebuie să fim receptivi).În componența grupului organizator se află un ghid montan autorizat. Puteți achita avansul în valoare de 40 lei pentru această tură până pe data de 6 august 2015(inclusiv), de luni până vineri (persoană de contact Marius Costache, nr. tel.mai jos), , sau în contul bancar RO77INGB0000999902390284, ING BANK, Beneficiar Simion Ionut cu specificația numelui deponentului. Pentru persoanele aflate pe Valea Prahovei, persoana de contact pentru inscriere si avans este Andrei Pintenaru (nr. de tel mai jos).Prețul acestei ieșiri este 140lei, și include: transportul tur-retur București-Bușteni, cazarea la cabana Mălăiești, explicații asupra locurilor pe care le traversăm și explicații de inițiere în drumeția pe munte . Transportul Bușteni - Gura Diham costă 5 lei de persoană.
NOTĂ: Avansul nu se returnează după data limită a înscrierii! Înscrierea se face pe bază de avans!Tura se efectuează indiferent de starea vremii! În caz de vreme extremă, veți fi anunțați de eventualele modificări.
VĂ AȘTEPTĂM SĂ VĂ BUCURAȚI ALĂTURI DE NOI!

 

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

Contul tau

Autentificare membru:

Evenimente

Niciun eveniment viitor!

Newsletter

Introdu numele, adresa ta de e-mail si selecteaza una sau mai multe grupe pentru a fi tinut la curent cu ultimele noutati!
captcha 

Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 Asociata Turistica Ghizii Romaniei