Muntii Baiului

PARTICIPAREA LA EVENIMENT ATRAGE DUPĂ SINE ACCEPTAREA CONDIȚIILOR DESCRISE MAI JOS ȘI CITIREA IN INTEGRALITATE A INFORMAȚIILOR!
DATA: 29 AUGUST 2015
SCOP:
-Deconectarea din cotidian și conectarea cu natura
-Distracție și socializare pentru toți
-Dezvoltarea spiritului de echipă
-Însușirea unor cunoștințe legate de drumeția montană
-Însușirea unor cunoștințe legate de mediul înconjurător

DIFICULTATE TRASEU: USOR

INFORMAȚII TRASEU:
Ne întâlnim în Gara de Nord în fața McDonald’s, la orele 05:45. Va rugam sa fiti punctuali, in aceasta perioada acest tren este suprasolicitat.Trenul pleacă din stație la 06:20!(*) Vom ajunge în Azuga în aproximativ 3 ore. O dată ajunși, vom porni pe traseu spre telegondola Azuga, cu care vom urca pe platoul Muntilor Baiului. Muntii Baiului ofera cea mai ampla perspectiva asupra abruptului Prahovean al Masivului Bucegi. Veti asista la explicatii de orientare turistica asupra vailor din Bucegi si obiectivelor turistice din zona pe care unii dintre voi le-ati facut deja fie cu noi, fie cu alte ocazii. Traseul nu prezinta portiuni dificile si este accesibil oricarei persoane, indiferent de pregatirea fizica (pentru usurarea traseului si scurtarea timpului urcam cu telegondola, pentru a ne putea bucura de mai mult timp pe platoul Baiului). Este o iesire lejera, de socializat, de adunat afine, de bucurat de soare, de mers desculti (cine doreste si daca vremea o va permite). Vom cobori in Sinaia, pe la punctul numit Piscul Cainelui. Ora sosirii în București: 22:00.
ECHIPAMENT MINIM NECESAR:
- Bocanci de munte, impermeabili, cu susținere a gleznei!(**) (de trei sezoane)
- Pantaloni de munte (pot fi și pantaloni scurți sau care se pot face scurți, de trening, după cum știe fiecare că se simte bine; de evitat bluejeansii).
- Polar și tricou de schimb
- Pelerină de ploaie! (pe munte vremea poate fi imprevizibilă)
- Geacă de munte, preferabil impermeabilă
- Ochelari de soare, șapcă/pălărie, pentru cine nu suportă soarele, creme de protecție solară.
- Rucsac mic (capacitate aprox. 20 litri)
(**) Bocancii sunt foarte importanți, recomandăm să aveți bocanci de munte. Pentru detalii asupra echipamentului va recomandăm să ne consultați dacă aveți nelămuriri.

IMPORTANT! Pe întreaga desfășurare a turei, sunteți rugați să vă respectați reciproc și să respectați indicațiile ghizilor. Organizatorii nu răspund de eventualele abateri de la încălcarea idicațiilor sau de eventualele actiuni/gesturi personale ale fiecaruia. Subliniem pe aceasta cale ca tura se va desfasura respectand regulile deplasarii in grup organizat. În componența grupului organizator se află un ghid montan autorizat. Puteți achita avansul în valoare de 40 lei pentru această tură până pe data de 27 AUGUST 2015, (persoană de contact Marius Costache nr. de tel. mai jos). Pentru aceasta tura NU functioneaza modalitatea platirii pe contul bancar! Avansul mai poate fi achitat la Azuga, persoană de contact Pintenaru Andrei (nr. de tel. mai jos). Prețul acestei ieșiri este 80lei, și include: transportul tur-retur București-Azuga-Sinaia-Bucuresti, telegondola, explicații asupra locurilor pe care le traversăm și explicații de inițiere în drumeția pe munte .
NOTĂ: Avansul nu se returnează după data limită a înscrierii! Înscrierea se face pe bază de avans!Tura se efectuează indiferent de starea vremii! În caz de vreme extremă, veți fi anunțați de eventualele modificări.
VĂ AȘTEPTĂM SĂ VĂ BUCURAȚI ALĂTURI DE NOI!

 

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

Contul tau

Autentificare membru:

Evenimente

Niciun eveniment viitor!

Newsletter

Introdu numele, adresa ta de e-mail si selecteaza una sau mai multe grupe pentru a fi tinut la curent cu ultimele noutati!
captcha 

Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 Asociata Turistica Ghizii Romaniei