PE URME ISTORICE DE ZIUA UNIRII

MAXIM 15 LOCURI! PARTICIPAREA LA EVENIMENT ATRAGE DUPĂ SINE ACCEPTAREA CONDIȚIILOR DESCRISE MAI JOS ȘI CITIREA IN INTEGRALITATE A INFORMAȚIILOR!

DATA: 29 noiembrie - 1 decembrie

SCOP:
-Deconectarea din cotidian
-Distracție și socializare pentru toți
-Însușirea de noi informații privind obiectivele turistice

PREȚ: 290 lei (include: cazare 2 nopți cu demi-pensiune – mic dejun și cină la alegere si transportul) - nu include intrarile la obiective, acolo unde va fi cazul. AVANS: 100 lei, pana cel tarziu vineri, 20 nov, folosind contactele de mai jos. Pentru cei care nu sunt disponibili, putem comunica și un cont IBAN pentru avans.

INFORMAȚII TRASEU:
Duminică, 29 noiembrie
Ne întâlnim la ora 6:30 la parcul Izvor, Bd. Libertății, pe colțul cu Splaiul (lângă terenurile de sport). Vom pleca la ora 7:00 în direcția Sibiu și pe traseu, vom vizita: Mănăstirea Cozia, Mănăstirea Turnu, Schitul Cornet și Turnul Spart (vechea graniță dintre Imperiul Habsburgic și Țara Românească). Ultimul popas va fi la Sibiu, unde vom vizita centrul istoric al acestuia și principalele obiective; tot aici vom servi și prânzul. Seara vom ajunge la cazare, în Săliște, la 15 km de Sibiu. Seara ne delectăm cu jocuri, cântece și voie bună.
Luni, 30 noiembrie
Ne vom trezi fără grabă, servim micul dejun și pornim spre Alba Iulia, unde vom vizita cetatea Alba Carolina și principalele ei obiective. Prima parte a zilei va fi rezervată acestui obiectiv complex, așa că vom fi fără grabă. Spre sfârșitul orelor lumină, la întoarcerea spre Săliște, vom vizita și Râpa Roșie, o formațiune geologică unică în România. Seara, ne serbăm Andreii și Andreele.
Marți, 1 decembrie
După ce ne trezim lejer și ne luăm rămas bun de la gazda noastră, luăm drumul Brașovului, pentru un tur cultural complex, ce va include: Cetatea Făgărașului, Piramidele de la Șona și Templul Dorințelor de la Șinca Veche. A doua parte a zilei vom fi la Brașov, unde ne vom opri în Șchei pentru un periplu cultural surpriză, alături de un om deosebit. Ne vom întoarce în București pe DN1A, și ne vom opri ca ultim obiectiv, la Mănăstirea Cheia, în limita timpului disponibil. Sosire estimată în București, 22:00.

ECHIPAMENT MINIM NECESAR:
Nefiind o tură cu traseu montan, fiecare este liber să se echipeze cum consideră că se simte mai bine. Recomandăm ca fiecre să aibă trusă de igienă personală.

INFORMAȚII ORGANIZATORICE:
IMPORTANT! Pe întreaga desfășurare a turei, sunteți rugați să vă respectați reciproc și să respectați indicațiile primite. Organizatorii nu răspund de eventualele abateri de la încălcarea idicațiilor sau de eventualele actiuni/gesturi personale ale fiecaruia. Subliniem pe aceasta cale ca tura se va desfasura respectand regulile deplasarii in grup organizat.

 

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

Contul tau

Autentificare membru:

Evenimente

Niciun eveniment viitor!

Newsletter

Introdu numele, adresa ta de e-mail si selecteaza una sau mai multe grupe pentru a fi tinut la curent cu ultimele noutati!
captcha 

Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 Asociata Turistica Ghizii Romaniei