Ecoterra
Hostgame

Respecta-te, respectand natura! - proiect finantat de Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti

Altele

 

 Registration Closed
 
0
Date: Joi, 12 Aprilie 2018 10:00 - Duminica, 15 Aprilie 2018 13:00

Denumire: Respecta-te, respectand natura! - proiect finantat de Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti

Perioada 12-15.04.2018

Locatie Zarnesti

Grupul tinta:
Tineri studenti sau profestionisti cu varsta intre 19 si 26 de ani

Scop: Creșterea gradul de conștientizare în rândul tinerilor cu privire la necesitatea protejării mediului înconjurător, a resurselor naturale și a conservării biodiversității.

Proiectul are următoarele obiective:
• Cresterea conștientizării in rândul tinerilor a necesitatii conservarii mediului si resurselor, prin implicarea lor în proiecte ecologice;
• Îmbunatatirea capacității tinerilor prin activarea și familiarizarea lor cu mediul lor natural și cu metodele de protecție a acestora;
• Dezvoltarea abilităților participanților pentru protejarea mediului prin oferirea de cunoștințe și experiențe de bază
• Creșterea atitudinii pozitive față de necesitatea protejării mediului, a resurselor naturale și a conservării biodiversității 

Motivatie: 

Natura ne ofera aer curat, apă, hrana, materiale și medicamente. Ajută la reglarea climatului. O creștere a temperaturii globale poate duce la schimbări catastrofale, cum ar fi pierderea biodiversității si ar putea avea consecințe grave pentru funcționarea planetei. În ultimii 50 de ani, 60% din ecosistemul pământului a fost degradat și, dacă procentul continuă să crească, situația se poate agrava.
Studiile arată că responsabilitatea publică și individuală pot fi principalele instrumente de reducere a pierderii biodiversității. Cu toate acestea, potrivit sondajelor tinerii nu se simt bine informați cu privire la biodiversitate. Doar 38% dintre ei au afirmat că știu despre biodiversitate, în timp ce 28% au auzit despre biodiversitate, dar nu cunosc sensul. Participanții la proiect vor desfasura activitati zilnice legate de mediu și modalități de conservare a naturii și a mediului.
Educația ecologică reprezintă mijlocul prin care ATGR intenționează să contribuie la o schimbare durabilă a modului în care tinerii interacționează cu mediul.
În ciuda provocărilor de mediu cu care se confruntă lumea, trebuie să ne amintim că acțiunea globală de abordare a problemelor de mediu începe cu grupuri individuale și mici. Deci, în proiectul nostru începem cu tinerii, pentru că vor deveni vocea mâinii.


Pentru detalii si inscrieri: Aceasta adresa de email este protejata contra spambots. Trebuie sa activati JavaScript pentru a o vedea.

 

Toate datele

Eveniment: Incepe Joi, 12 Aprilie 2018 10:00 pana Duminica, 15 Aprilie 2018 13:00
 Registration Closed
 
0

 

 

Lista de participanti

 Niciun participant 
 
FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

Contul tau

Autentificare membru:

Calendar

Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Evenimente

Niciun eveniment viitor!

Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 Asociata Turistica Ghizii Romaniei