Curs Agent de Turism-Ghid

Curs Agrnt de Turism-Ghid

 

 

               Curs Agent de Turism-Ghid

 

Visati sa strabateti lumea in lung si in lat, sa cunoasteti oameni noi, culturi diferite si sa traiti experiente inedite?
Sa vizitati locuri si obiective pline de farmec?
Sa cuceriti varfurile muntilor, sa va bucurati de aer curat si de activitati relaxante?
Dar cum ar fi sa aveti un job care sa combine toate aceste activitati placute cu satisfactia profesionala si cea materiala?


Asociatia Turistica Ghizii Romaniei va ofera o mana de ajutor in indeplinirea acestui vis si vine in intampinarea dumneavoastra cu o propunere pentru obtinerea Certificatului de Agent Turism – Ghid.

Certificatul este recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, precum si de cel al Dezvoltarii Regionale si Turismului, fiind eliberat in urma cursului sustinut de Asociatia Turistica Ghizii Romaniei, pe baza examinarii organizate de ANC (fostul CNFPA). Cursul este sustinut de personal calificat si include atat o parte teoretica, cat si aplicatii practice ce constau in excursii la munte sau vizitarea unor obiective turistive de pe teritoriul Romaniei, excursii in timpul carora veti avea posibilitatea exersarii tehnicilor de ghidarie invatate la curs.

In programa de curs sunt incluse urmatoarele module:

La sfarsitul acestui curs, veti dobani urmatoarele competente profesionale:

Durata cursului de Agent Turism – Ghid este de 8 luni, iar pentru inscriere este necesara depunerea unui dosar care sa includa:

 

Tarife 2021: 

Tarif curs Agent de Turism Ghid: 1400 lei  (Tarif redus: 1200 lei  pentru plata integrala la inscriere)

Tarif curs Agent de Turism Ghid pentru studenti: 1000 lei curs  (Tarif studenti: 800 lei pentru plata integrala la inscriere)

 

Obtinerea certificatului presupune prezenta obligatorie la trei aplicatii practice (trasee turistice in Romania) organziate de ATGR, costurile aferente acestora variind in functie de distanta, tarifele pentru transport, cazare, masa.
Vreti sa invatati de la cei mai buni? Inscrieti-va la cursurile de Agent Turism – ghid organizate de catre ATGR si veti beneficia numai de avantaje:

Specializari acreditate: Ghid National de Turism (Touroperator) si Ghid Montan

Pentru a putea urma una dintre aceste specializari este necesar Certificatul de Agent Turism - Ghid.

Pentru înscrieri, ne puteţi contacta la Aceasta adresa de email este protejata contra spambots. Trebuie sa activati JavaScript pentru a o vedea. .

 

Noi vă ghidam către o nouă carieră, dumneavoastră veţi ghida către noi orizonturi!