Curs Perfectionare Formator

 

A.T.G.R  va invita sa participati la Cursul de Formator care se va desfasura in Bucuresti, in perioada 8-10.12.2016. Cursul Formator este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si se adreseaza persoanelor care doresc sa-si dezvolte abilitatile personale si profesionale si sa devina traineri autorizati, astfel incat sa poata sa predea, intr-un stil practic si inovativ.
Cursul Formator este un curs complet si complex care ofera cursantilor o perspectiva originala asupra resurselor personale ale celor care doresc sa de ofera metode inovatoare de predare si urmareste tot procesul de instruire, de la identificarea nevoii de pregatire pana la planificare, marketing, organizare si evaluare a cursantilor.
 
 
 
Perioada curs
8-9-10 Decembrie 2016; 18.00 – 20.00 
Data limita inscriere
30 Noiembrie 2016
Locatia
Bucuresti – zona Tineretului
Pret
300 RON (toate taxele incluse)
Condiții de înscriere :
absolvenți ai cursurilor universitare
Trainer
Alina Ghearalia
Taxa include: Predare curs, Suport de curs , Evaluare, certificat: Certificat Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC).
Pentru sustinerea unui curs o grupa se constituie cu minimum 15 cursanti. In functie de completarea grupelor, A.T.G.R  isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.
La inscriere se va achita un avans de 100RON.
Persoana de contact: Elena Zaharia – 0724.164.954, Aceasta adresa de email este protejata contra spambots. Trebuie sa activati JavaScript pentru a o vedea.
 
Beneficiile cursului de Formator

 

 

 

 

 

 

Documente necesare inscrierii: