Curs Perfectionare Formator

 

A.T.G.R  va invita sa participati la Cursul de Formator care se va desfasura in Bucuresti, in perioada 11-14.10.2021. Cursul Formator este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si se adreseaza persoanelor care doresc sa-si dezvolte abilitatile personale si profesionale si sa devina traineri autorizati, astfel incat sa poata sa predea, intr-un stil practic si inovativ.
Cursul Formator este un curs complet si complex care ofera cursantilor o perspectiva originala asupra resurselor personale ale celor care doresc sa de ofera metode inovatoare de predare si urmareste tot procesul de instruire, de la identificarea nevoii de pregatire pana la planificare, marketing, organizare si evaluare a cursantilor.
 
 
 
Perioada curs
11-14.10.2021
Data limita inscriere
08.10.2021
Locatia
Bucuresti 
Pret
650 RON (toate taxele incluse)
Condiții de înscriere :
absolvenți ai cursurilor universitare
Trainer
Alina Ghearalia
Taxa include: Predare curs, Suport de curs , Evaluare, certificat de absolvire Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC).
Pentru sustinerea unui curs o grupa se constituie cu minimum 15 cursanti. In functie de completarea grupelor, A.T.G.R  isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.
La inscriere se va achita 50% din valoarea cursului.
Detali: 0724.164.954, Aceasta adresa de email este protejata contra spambots. Trebuie sa activati JavaScript pentru a o vedea.
 
Beneficiile cursului de Formator

 

Documente necesare inscrierii: